Despre aceasta astăzi în cadrul unei conferințe de presă a declarat candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău Zinaida Greceanîi.

Potrivit Zinaidei Greceanîi în actuala campanie electorală, s-a speculat foarte mult în privinţa vizunii şi ofertei echipei socialiștilor privind dezvoltarea suburbiilor, a localităţilor care fac parte din municipiul Chişinău. 

În special contracandidatul nostru la funcţia de primar general, a încercat în permanenţă să dezinformeze locuitorii suburbiilor, prin lansarea diferitor minciuni legate de viitorul oraşelor, satelor şi comunelor din componenţa municipiului Chişinău. Nici nu vreau să le enumăr pe toate, ci declar cu toată certitudinea că toate acuzaţiile lansate de Chirtoacă referitor la viziunea noastră asupra suburbiilor sunt falsuri şi pur și simplu minciuni nerușinate. Înţelegem disperarea oponentului nostru. El mizează doar pe emoţiile oamenilor, fără a oferi soluţii clare pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru locuitorii suburbiilor. După 8 ani în fruntea municipiului Chişinău, cineva a ratat definitiv şansa de a pune bazele dezvoltării economice a suburbiilor, de a schimba în bine viaţa oamenilor de aici. La fel ca şi în oraşul Chişinău”, a concluzionat Greceanîi.