Candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău Zinaida Greceanîi a declarat într-un interviu recent că, capitala are nevoie de profesioniști care s-o salveze de la degradare și să atragă investiții în buget.

Toată lumea înţelege că nu mai putem permite degradarea Chişinăului. E nevoie de un profesionist care se pricepe şi în finanţe, şi în management, şi în atragerea investiţiilor. Oamenii doresc un primar care nu va încuraja corupţia, va înţelege durerile şi nevoile mamelor cu copii, ale tinerelor familii, ale bătrînilor, ale întreprinzătorilor şi va şti cum să le rezolve prin fapte, nu prin vorbe, și declaraţii politice”, a declarat candidatul PSRM.

Greceanîi a menționat că are o experiență vastă în spate recunoscută la rang internațională și la acest moment deja nu mai are nevoie de  funcţia de primar pentru a-și face o carieră politică.

Eu voi depune toată străduinţa ca municipiul Chişinău să devină o capitală modernă şi confortabilă pentru trai. Mă voi ocupa doar de administrare, nu de politică și, cu atât mai mult, de geopolitică. Voi fi un primar corect, pentru toţi orăşenii”, a concluzionat candidatul la funcția de primar general al capuitalei Zinaida Greceanîi.