Greceanii: In conditiile actuale de trai 1 mai a devenit in Moldova ziua protestelor si indignarilor

Despre aceasta la mitingul de la finalul marșului echității sociale a declarat președintele fracțiunii PSRM candidatul socialiștilor pentru primarul capitalei, Zinaida Greceanîi.

Candidatul a felicitat cetățenii cu sărbătoarea muncii: „Vă salut și vă felicit cu prilejul sărbătorii internaționale – Ziua Muncii 1 mai! Vă mulțumesc că sunteți atît de mulți și cu atîta energie pozitivă, și pînă la urmă victoria este după noi cu dumneavoastră. Stimați concetățeni în această zi noi suntem solidari în dorința noastră comună de a avea locuri de muncă, salarii decente, condiții de trai confortabile. 1 mai este ziua oamenilor muncii este ziua cînd trebuie să se facă auzite mesajele sociale”, a menționat Greceanîi..

Potrivit ei, așa fost la început, și este mai mult ca oricînd relevant și astăzi, în 2015 în Moldova. “În condițiile actuale de viață și de muncă, 1 Mai într-o măsură mai mare – este ziua de indignări și proteste în loc de ziua de sărbătoare! Avem, pentru ce proteste și avem ce cere de la guvernare“, a declarat candidatul PSRM.

Greceanîi a menționat că astăzi, cetățenii din toate regiunile țării se confruntă cu aceeași dorință: Vor locuri de muncă, salarii decente și condiții confortabile de trai. “Cu toții ne dorim justiția socială, ordine și responsabilitate. Vrem ca legea să funcționeze. Vrem salarii decente și pensii. Vrem încrederea în viitor. Și, în sfârșit, ne dorim pace și stabilitate“,  a spus Zinaida Greceanîi.