Astăzi, 25 iunie, canditatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Zinaida Greceanîi și-a prezentat în Piața Marii Adunări Naționale echipa de consilieri municipali aleși pe listele PSRM, dar și prioritățile echipei pentru următorii 4 ani.

Suntem pe ultima sută de metri în campania electorală. Foarte mult depinde ce decizie vor lua chișinăuienii. Vor vrea ca Chișinăul să se ocupe în continuare precum cei care conduc primăria – de politică, sau vor să aibă o echipă de oameni profesioniști. Uitați-vă cu cîtă durere în suflet au vorbit tinerii, care au atîta avînt și atîta dorință de a schimba lucrurile în Chișinău. De a vedea Chișinăul mai frumos, mai prosper, mai curat. Chișinăul care să se spele în fiecare dimineață precum ne spălăm noi fața, ordinea care să fie făcută în fiecare zi și nu odată înainte de Paști cînd iese toată primăria și strînge cîte o hîrtiuță. Chișinăul care vor să-l simtă un oraș confortabil pentru viață. Eu și echipa noastră, ne-am asumat acest angajament”, a menționat candidatul la funcția de primar.

Greceanîi a reamintit că oponentul său împreună cu echipa sa de consilieri a refuzat să vină la dezbateri și să discute despre problemele capitalei din cauza cărora suferă majoritatea chișinăuienilor.

Credeți-mă, unii din colegii mei au expus foarte emotiv ceea ce-i doare, din suflet și ceea ce simt că trebuie de schimbat în capitală. Noi ne dăm foarte bine seama care este responsabilitatea noastră în fața tuturor celor împreună cu care suntem cu toții locuitori ai municipiului Chișinău. Și noi ne-am asumat această responsabilitate. Iar acele promisiuni pe care le-am lansat inclusiv și astăzi, fac parte din programul nostru electoral dar unele vin și din propunerile cetățenilor care au simțit necesitatea schimbărilor. De aceea o conlucrare foarte eficientă și o transparență în primărie trebuie să existe. Cu toții împreună putem schimba spre bine multe lucruri în Chișinău”, a concluzionat Zinaida Greceanîi.