Obiectivul principal în al doilea tur al alegerilor viitoare pentru funcția de primar al municipiului Chișinău este eliminarea lui Dorin Chirtoacă de la putere, care a condus Chișinăul dezastruos în ultimii opt ani. Despre aceasta în cadrul unei conferințe de presă, a declarat liderul formațiunii “Partidul Nostru” Renato Usatîi.

Toți cei care locuiesc în municipiul Chișinău și în suburbii: noi trebuie să scăpăm de “necuratu” de la Colonița! Iată problema cea mai importantă. Nu suntem colegi cu doamna Greceanîi, în viața mea cu ea am vorbit doar de vreo 3, 4 ori, dar astăzi ceea ce-a făcut Chirtoacă în oraș în ultimii 8 ani de zile, practice pe mine mă impune să mă implic active în campania electorală a doamnei Zinaida Greceanîi deoarece Chișinăul trebuie să scape de dînsu (n.red. primarul Dorin Chirtoacă)”, a declarat președintele „Partidului Nostru”.

Vă amintim că turul doi al alegerilor pentru primăria Chișinăului va avea loc la 28 iunie. Bătălia se va da între candidatul Partidului Socialiștilor din RM Zinaida Greceanîi și candidatul liberalilor Dorin Chirtoacă.