Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Zinaida Greceanîi a înregistrat o adresare video în care mulțumește cetățenilor pentru încredere și-i îndeamnă pe toți să iasă la vot pe 28 iunie.

Stimați alegători, mulțumesc pentru încredere! Datorită votului acordat echipa noastră a învins. 28 iunie, este o zi decisivă pentru noi și pentru Chișinău.

Nu vă lăsați manipulați de provocările politice, pe 28 iunie noi nu alegem primarul Moscovei sau a Bucureștiului, alegem viitorul pentru Chișinău!

Eu voi fi primar pentru toți! Vom face ordine în Chișinău! Pe 28 iunie toți la vot!”, este menționat în spotul electoral al Zinaidei Greceanîi.

Reamintește faptul că la 14 iunie, în primul tur al alegerilor pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, în sprijinul Zinaidei Greceanîi și-au dat votul 105.544 alegători și 54% din locuitorii orașului Chișinău, fără suburbii.

În același timp, Partidul Socialiștilor a cîștigat primul loc în alegerile pentru Consiliul Municipal Chișinău. PSRM va avea în CMC cea mai mare fracțiune – 19 persoane.

Menționăm că al doilea tur al alegerilor primarului general de Chișinău va avea loc la 28 iunie.