Zinaida Greceanii: Buletinul de vot pe care il vom pune in urne pe 14 iunie, de fapt va avea o putere decisiva si ne va hotari soarta in viitorul apropiat

Alegerile din 30 noiembrie 2014 au arătat că cetățenii au nevoie de altceva. Mișcarea spre stabilirea unei guvernări orientate spre comunitate trebuie să fie continuată și în alegerile locale, pregătind astfel o lovitura devastatoare pentru actualul guvern la următoarele alegeri parlamentare. Despre aceasta a declarat în cadrul mitingului, care a avut loc la sfîrșitul marșului echității sociale, candidatul formațiunii pentru funcția de primar Zinaida Greceanîii.

Alegerile parlamentare din toamna anului trecut au demonstrat că cetățenii vor altceva. Ei vor o guvernare socială, nu una oligarhică.

Ei vor încredere în ziua de mîine. Părinţii vor merge la lucru, copii vor merge la grădiniţe, şcoli sau universităţi, vîrstnicii vor avea parte de grijă.

Datorită socialiștilor, sute și sute de mii de oameni din Moldova păstrează o rază de speranță ca în țară va fi mai bine, că vom restabili economia și vom asigura un trai social confortabil și decent”.

Greceanîi a menționat că ceea ce a început la parlamentarele din 2014 trebuie să continue la alegerile locale din 2015, ca să fie pregătită lovitura decisivă la parlamentarele următoare, când se va instaura o guvernare socială responsabilă și orientată către popor care va avea grijă de toată societatea.

În primării, în consilii raionale, în municipii, noi trebuie să votăm oameni responabili, destoinici, profesioniști, care nu vor face jocul oligarhilor și nu vor conserva mizeria și dezastrul în care se află satele, raioanele și orașele țării.

Vă atrag atenția, aveți grijă pe cine votați la 14 iunie. Acest buletin de vot pe care îl vom pune în urne, de fapt va avea o putere decisivă şi ne va hotărî soarta în viitorul apropiat.

Eu am acceptat propunerea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova de a candida la funcția de primar general de Chișinău. Vă asigur că voi depune toate eforturile  şi voi utiliza la maximum capacităţile de care dispun pentru a justifica această încredere. Eu conştientizez că povara pe care mi-am asumat-o este enormă, iar gradul de responsabilitate în faţa dvs-ră nici nu poate fi măsurat.

Capitala trebuie să fie un etalon al ordinii și al bunei dezvoltări pentru țară. Însă, dacă în capitală lucrurile merg prost, nici în republică nu ne putem aștepta să fie bine”, a concluzionat Greceanîi.